ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

450 γρ στήθος κοτόπουλου χωρίς δέρμα, σε κύβους
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 1/2 σούπας σκόνη τσίλι
1/2 κουταλάκι αλάτι
6 μπαλάκια μαύρο πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας κύμινο
1/4 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν
1/2 πράσινο πιπεριά, κομμένη σε φέτες
1/2 κίτρινη πιπεριά, κομμένη σε φέτες
1/2 κόκκινη πιπεριά, σπαρμένη και κομμένη σε φέτες
1/2 πιπεριά πορτοκαλί, κομμένη σε φέτες
1/2 μικρό κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένο
1 κονσέρβα τομάτες σε κύβους κονκασε
1 φλιτζάνι ζωμός κοτόπουλου ή νερό
1 1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
450 γρ μακαρόνια ψιλά , μαγειρεμένα

ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ:
Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας και αφήστε στην άκρη.
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, προσθέστε το ελαιόλαδο και τα στήθη κοτόπουλου. Μαγειρέψτε πάνω από υψηλή φωτιά. Αφήστε το κοτόπουλο να γίνει καφέ στη μία πλευρά
και αναποδογυρίστε για να μαγειρέψετε από την άλλη πλευρά (περίπου 2 λεπτά σε κάθε πλευρά). Προσθέστε πιπεριές, κρεμμύδι και σκόρδο.

Σωτάρετε μέχρι να αρχίσουν να μαλακώσουν, περίπου 3-5 λεπτά.
Προσθέτετε ντομάτες (δεν χρειάζεται να στραγγίξετε), ζωμό κοτόπουλου ή νερό και καρυκεύματα. Σιγοβράστε περίπου 10 λεπτά.
Προσθέστε την κρέμα γάλακτος και αφήστε στην φωτιά μέχρι να θερμανθεί (περίπου 5 λεπτά).
Για να σερβίρετε, συνδυάστε τα μαγειρεμένα ζυμαρικά με το μείγμα κοτόπουλου.

Καλή Ορεξη

Προηγούμενο άρθροΤυροπιτάκια σε σάλτσα Πίτσας…εύκολα και γευστικά
Επόμενο άρθροΛουκουμάδες…Μόλις βγήκαν ζεστοί ζεστοί.