Συστατικά
3 ολόκληρα αυγά
1 φλιτζάνι ζάχαρη 15 κσ
2 φλιτζάνια κορν φλαουρ
1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κουταλιές της σούπας μπεικιν παουντερ
1 φλιτζάνι ξινή κρέμα ή γιαούρτι
1 φλιτζάνι ηλιέλαιο 
1 φλιτζάνι γάλα
1/2 kg τυρί cottage ή ανθότυρο
2 κουταλιές εκχύλισμα βανίλιας

Οδηγίες
Ανακατέψτε τα αυγά και τη ζάχαρη.
Προσθέστε το κορν φλαουρ, αλεύρι για όλες τις χρήσεις, μπεικιν παουντερ, ξινή κρέμα ή γιαούρτι, λάδι, γάλα, τυρί cottage και βανίλια.
Ρίξτε τα σε ένα μεγάλο λαδωμένο ταψί.
Ψήστε για περίπου 20 λεπτά στους 180 C.

Προηγούμενο άρθροΌταν η Μελιτζάνα τρώγεται σαν τηγανιτή πατάτα
Επόμενο άρθροΟι Λεμονάτες Πατάτες