Μαλακά κουλουράκια…εύκολη συνταγή για 10 λεπτά.

Υλικά

1 αυγό
100 ml σπορέλαιο
4 κουταλιές γιαούρτι
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
300 γρ. αλεύρι τύπου 00
10 γρ. μπέικιν πάουντερ
100 γρ. τυρί γραβιέρα η κασέρι
σουσάμι

Εκτέλεση

Σ ένα μπολ ρίχνουμε το αυγό το σπορέλαιο, το γιαούρτι, το αλάτι και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ενωθούν όλα μας τα υλικά.
Προσθέτουμε κοσκινισμένο το αλεύρι και το μπέκιν.
Ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια μαλακή ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια μας.
Παίρνουμε ένα μικρό μέρος από την ζύμη το ανοίγουμε με τα χέρια μας σε στρογγυλό φυλλαράκι και βάζουμε μέσα λίγο απ το τυρί μας.
Το κλείνουμε και το τοποθετούμε στο ταψί στο οποίο έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί.
Συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσουν τα υλικά μας.
Τα αλείφουμε με αυγό πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.
Ένα πανεύκολο και γρήγορο σνακ ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας και ειδικά με τον καφέ μας!!!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Προηγούμενο άρθροΚολοκυθοκεφτες – Τηγανισμένα κολοκυθάκια σαν λουκουμάδες
Επόμενο άρθροΚοκκινιστό Μοσχάρι με ρύζι και αρακά