Μαλακά μπισκότα πορτοκαλιού

Υλικά

1 αυγό
100 γραμμάρια ζάχαρης
1 πορτοκάλι για το ξύσμα και το χυμό (100 ml)
100 ml ηλιελαίου
300 γραμμάρια αλεύρι μαλακό
1/2 φακελάκι (8 g) σκόνης ψησίματος
50 γρ. Τσιπ σοκολάτας
ζάχαρη σε σκόνη

Εκτέλεση

Σπάστε το αυγό σε ένα μπολ και προσθέστε, με τη σειρά: τη ζάχαρη, το ξυσμα πορτοκαλιού,
το χυμό τoy, το ηλιέλαιο και το μπεικιν. Ας αρχίσουμε να αναμιγνύουμε καλά.
Σε αυτό το σημείο προσθέστε το αλεύρι λίγο κάθε φορά, συνεχίζοντας να αναμιγνύεται για να ληφθεί ένα ομοιογενές μείγμα.
Τέλος ρίχνουμε τα τσιπς σοκολάτας.

Παίρνουμε ένα ταψί στρωμενο με χαρτί ψησίματος και φτιάχνουμε τα μπισκότα απευθείας στο ταψί, χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι.

 

Ας τα τοποθετήσουμε σε απόσταση μεταξύ τους γιατι στη συνέχεια θα τα πασπαλίσουμε με ζάχαρη άχνη πριν μπουν στο φούρνο.
Ψήνουμε τα μαλακά μπισκότα πορτοκαλί στο αερα στους 170 ° C για περίπου 20 λεπτά, ή στον κλασικο φούρνο στους 180 ° C για την ίδια ώρα.

Ετοιμαααααααααααααααα

Subscribe to recipe’s youtube channel here

Προηγούμενο άρθροΗ Πίτα της Πάρμας…από την Μυτιλήνη
Επόμενο άρθροΜελομακάρονα βήμα βήμα…όπως τα ‘φτιαχνε η Γιαγιά