Μαμαλίγκα χωρίς φύλλο

Υλικά

1 κιλό ή 4 κολοκυθάκια ή 1 μεγάλο κολοκύθι
1 κιλο αλέυρι γ.ο.χ
4 αυγά
1 ποτήρι γάλα φρέσκο
1 κούπα φέτα τριμμένη σε χοντρά κομμάτια (περίπου 200 γρ)
αλάτι, λίγο πιπερι
1/2 ποτήρι του νερού ηλιέλαιο ή σπορέλαιο

Εκτέλεση

Τρίβουμε τα κολοκυθάκια και τα αφήνουμε να στραγγίξουν.
Βάζω σε μία λεκάνη όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά να γίνει ένα χυλός.
Αλείφω το ταψί της κουζίνας με ελαιόλαδο και λίγο αλέυρι (να είναι το μείγμα
παχύρευστο) και τα ρίχνω στο ταψί.


Βάζω στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά μετα κατεβάζω την θερμοκρασία στους
180 βαθμούς για μία ωρα περίπου να πάρει ωραίο χρωμα

Βγάζω απο το φούρνο αφήνω λίγο να κρυώσει κόβω και σερβίρω

ΠΗΓΗ: Sotiria Tsiriga

Προηγούμενο άρθροΠώς να φτιάξετε το πιο αφράτο και Super υγρό κέικ καρύδας
Επόμενο άρθροΜπουρεκάκια …για σνακ, για τον καφέ, για το γραφείο, για την παραλία.