Μανιτάρια με μπρόκολο και κρέμα γάλακτος!

Τα λατρεύω τόσο προετοιμασμένα!

Προϊόντα:

500 γραμμάρια μανιτάρια μανιτάρια
Μπρόκολο / κορυφές 450 γρ.
200 ml. κρέμα γάλακτος
βούτυρο
αλάτι
μπλε τυρί – προαιρετικά
λίγη μουστάρδα Ντιζόν – προαιρετικά

Παρασκευή:

Τα μανιτάρια κόβονται και βράζονται με λίγο λάδι για να μαλακώσουν. Μαγειρέψτε το μπρόκολο για λίγο, περίπου
6-8 λεπτά. Στη συνέχεια, ρίξτε τα πάντα σε ένα ταψακι. Είναι καλό να χρησιμοποιείτε κεραμικό ή πυρέξ.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το αλάτι, το τυρί και τη μουστάρδα. Ανακατέψτε. Βάζουμε στο φούρνο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά. Ανακατεύετε περιστασιακά.

Σερβίρονται ζεστά.

Προηγούμενο άρθροΡολό Κιμά Χοιρινό
Επόμενο άρθροΣπανάκι με κεφτεδάκια λεμονατα…χωρίς τηγάνι