Συστατικά

1 κουτί σφολιάτα (περίπου 400 gr)
Κουτί 700 gr ή μανιτάρια portobello, ψιλοκομμένα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένα
300 γρ τυρί μοτσαρέλα, τριμμένο
2 κουταλιές ελαιόλαδο
αλάτι πιπέρι

Οδηγίες
Προθερμάνετε το φούρνο στους 190 C.
Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα με μέση υψηλή θερμότητα. Προσθέστε τα κρεμμύδια και μαγειρέψτε ανακατεύοντας περιστασιακά μέχρι να είναι ημιδιαφανής.
Προσθέστε το σκόρδο, τα μανιτάρια, το αλάτι και το πιπέρι και μαγειρέψτε μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά και τα μανιτάρια να είναι ψημμένα, περίπου 10 λεπτά.

Στρώστε ένα μεγάλο ταψί με ένα χαρτί ψησίματος και ξετυλίξτε τη ζύμη, αναδιπλώνοντας τις άκρες. Ρίξτε το μίγμα μανιταριών και κρεμμυδιών να καλύπτουν όλο το φύλλο. Πασπαλίστε με τριμμένη μοτσαρέλα.
Ψήστε για 30 λεπτά.
Σερβίρετε αμέσως!

ΠΗΓΗ: lavenderandmacarons.com

Προηγούμενο άρθροΨωμάκι σαν πολυτελείας με σίγουρη επιτυχία.
Επόμενο άρθροΚαραμέλες Ζελεδάκια…από ΚΥΔΩΝΙ!!! Με υπέροχη φρουτενια γευση!!!