Μελόπιτα

Υλικά:

500 γραμ. ανθότυρο
100 γραμ. μέλι
4 αυγά
1κουτ. σούπας κορν φλάουρ
1 πρέζα αλάτι
1 Βανίλια κάψουλα
Μισό λεμόνι το ξύσμα του
Για το σερβίρισμα:
Μέλι και Κανέλα

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε το φούρνο, στους 180 βαθμούς κελσίου, στον αέρα.
Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το τυρί, το λιώνουμε με πιρούνι, μετά προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, τα αυγά θα τα βάλουμε ένα – ένα, ανακατεύοντας με το φτερό, σε χαμηλή ταχύτητα, μέχρι να ενωθούν.
Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι 20 εκατοστών.
Αδειάζουμε το μείγμα μας στο ταψί, και ψήνουμε για 30 λεπτά.
Σερβίρουμε με μέλι και κανέλα.
Τρώγετε ζεστή, ή σε θερμοκρασία δωματίου.

Καλή Απόλαυση

ΠΗΓΗ: Matula Giasirani 

Προηγούμενο άρθροΜαλακά καλοκαιρινά μπισκότα Λεμονιού
Επόμενο άρθροΑποξηράμενα ντοματίνια