Μιλφέιγ

Υλικά

3 πακέτα σφολιατινια 
ΚΡΕΜΑ:
1 κιλό γάλα φρέσκο
3 κρόκους αυγών
4 κουταλιές κορν φλάουρ
2 κουταλιές της σούπας γεμάτες αλεύρι
1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1 βανίλια     
4 κουταλιές της σούπας βούτυρο

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε το γάλα με την ζάχαρη,ρίχνουμε διαλυμένο το κορν φλάουρ με το αλεύρι μόλις πήξει
κατεβάζουμε και προσθέτουμε κρόκους βανίλια,βούτυρο. Αφήνουμε να κρυώσει.
ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ: Τοποθετούμε σφολιατίνια μια σειρά,επάνω την κρέμα,και τέλος σφολιατίνια.
Έχουμε σαντιγί χτυπημένη και την τοποθετούμε απάνω.
Τέλος θρυμματίζουμε μπόλικα σφολιατινια τα ρίχνουμε πάνω στην σαντιγί και πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη!!!

Συνταγή από Tzeni Tsanaktsidou – ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!. 

 

Προηγούμενο άρθροΚρέας Μοσχάρι με Πατάτες και Λαχανικά
Επόμενο άρθροO ξηρός καρπός που λιώνει το λίπος από την κοιλιά