Συστατικά
 
1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας,
3 κρεμμύδια,
3 πράσινες πιπεριές,
1 κόκκινη πιπεριά,
3 ντομάτες,
4 κουταλιές της σούπας φυτικό λάδι,
1 κουταλιά της σούπας πελτέ,
Θυμάρι,
Κόκκινες νιφάδες πιπεριού,
Αλάτι,
Νερό,
1 σκελίδα σκόρδο.

Διαδικασία συνταγής 
Πρώτον, βάζετε τα κομμάτια κρέατος μεγέθους δαγκώματος και το αποφλοιωμένο κρεμμύδι σε μια χύτρα ταχύτητας.
Προσθέστε νερό και μαγειρέψτε τα έως ότου τα κομμάτια του κρέατος γίνουν αρκετά τρυφερά για περίπου 20 ή 25 λεπτά.
Στη συνέχεια αποστραγγίστε και τοποθετήστε τα κομμάτια του κρέατος σε ξεχωριστό πιάτο.
Βάλτε το κρεμμύδι σε φέτες και το φυτικό λάδι σε μία καταρόλα .
Μαγειρέψτε το κρεμμύδι ανακατεύοντας για περίπου 3 λεπτά.
Στη συνέχεια, προσθέστε τις πιπεριές σε λεπτές φέτες και συνεχίστε να μαγειρεύετε ανακατεύοντας.

Προσθέστε τα κομμάτια μοσχαριού και μαγειρέψτε ανακατεύοντας για 1 ή 2 λεπτά.
Προσθέστε τον πελτέ και στη συνέχεια προσθέστε τις τομάτες σε κύβους.
Στη συνέχεια, προσθέστε τις σκελίδες σκόρδο και στη συνέχεια ένα φλιτζάνι νερό.
Τέλος προσθέτουμε τις νιφάδες αλατιού, θυμαριού και κόκκινου πιπεριού και αφήνουμε να βράσει.
Αφού αρχίσει να βράζει, καλύψτε το καπάκι και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για 5 ή 10 λεπτά.
Στη συνέχεια, σερβίρετε καυτό.
Αυτή η σοταρισμένη συνταγή βοδινού και πιπεριάς είναι για 6 άτομα.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΤα Χριστουγεννιάτικα Σιροπιαστά κουλουράκια λεμονιού
Επόμενο άρθροΑπολαυστικό Μοσχαράκι Στρογγανοφ