Μοσχαράκι με πατάτες στην κατσαρόλα…

Υλικά

1 κιλό μοσχαράκι κομμένο σε μπουκιές
2 κρεμμύδια τριμμένα
4 καρότα
2 πιπεριές Φλωρίνης
2 πιπεριές πράσινες
5 πατάτες
Αλάτι
Πιπέρι
Μπούκοβο γλυκό
Πάπρικα γλυκιά
Κουρκουμά
Μιση κ.γ. ζάχαρη

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βαθιά τσιγαρίζουμε καλα το κρέας μας σε ελαιόλαδο… το βγάζουμε σε ένα μπολ… Ρίχνουμε τα κρεμμύδια και τα μπαχαρικά μας εκτός από το αλάτι… αφήνουμε για 1-2 λεπτά… Ρίχνουμε πάλι το κρέας και ανακατεύουμε… προσθέτουμε 2-3 ποτήρια νερό, την ζάχαρη, σκεπάζουμε και αφήνουμε για 45 λεπτά… μετά αλατιζουμε… κόβουμε τις πατάτες και τα λαχανικά μας… τα Ρίχνουμε στην κατσαρόλα και προσθέτουμε λιγο ζεστό νερό αν χρειάζεται και βράζουμε για άλλη μισή ώρα περίπου…

Καλή Ορεξη

 

Προηγούμενο άρθροΤο Μιλφέιγ του Ναπολέοντος
Επόμενο άρθροΣουτζουκάκια…ετσι όπως τα ξέρουμε μαμαδίστικα