Μοσχαράκι με σάλτσα κρασιού και μανιτάρια!

Εκτέλεση

Έκοψα το μοσχαρίσιο μπούτι σε μερίδες, κύλησα τα κομμάτια σε αλεύρι, τίναξα την περίσσεια και τσιγαρισα σε ζεστό λάδι και από τις δύο πλευρές.
Πρόσθεσα ίσα μέρη νερό και κόκκινο κρασί.
Τόσο όσο για να σκεπάσει το κρέας και άφησα κάτω από ένα καπάκι σε σιγανή φωτιά να μαγειρευτεί.

Έβαλα αλάτι και πιπέρι και άφησα τα μυρωδικά να απορροφήσουν λίγο ακόμα.
Έβγαλα το κρέας από την κατσαρόλα και πρόσθεσα μανιτάρια σε φέτες και μια κουταλια βούτυρο και τα μαγείρεψα για 15 λεπτά.
Σε λίγο κρύο νερό και μέρος της σάλτσας, διέλυσα 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι και το έριξα στην κατσαρόλα.
Επέστρεψα το κρέας και μαγείρεψα για άλλα 10 λεπτά.
Καρύκευσα με δυόσμο και γαρύφαλλο.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΤούρτα μήλου νόστιμη
Επόμενο άρθροΚεφτεδάκια με παρμεζάνα κοκκινιστά