“Μουσακάς” με κολοκυθάκια!

Υλικά

1 κιλό κολοκύθια
500 γραμμάρια κιμά
1 ματσακι φρέσκα κρεμμύδια
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 ντομάτα πουρέ
μαϊντανό, αλάτι
4 αυγά
350 γρ κρέμα γάλακτος

Παρασκευή:

Τα κολοκυθάκια κόβονται σε κύβους και μαγειρεύονται για λίγο να μαλακώσουν. Στη συνέχεια σταγγίξτε τα.
Σοτάρουμε τον κιμά, τον διαλλυουμε με μια ξυλινη κουτάλα μεχρι να αλλάξει χρώμα. Χρησιμοποιώ ένα τηγάνι με αντικολλητική επίστρωση και δεν προσθέτω επιπλέον λαδι στο τηγάνισμα. Όταν ο κιμάς είναι έτοιμος, αποσύρουμε από τη φωτιά.

Προσθέτουμε πιπέρια και πουρέ ντομάτας. Προσθέστε τα μπαχαρικά – κρεμμύδι, μαϊντανό, αλάτι και ανακατέψτε. Ρίχνουμε σε ένα ταψί και προσθέτουμε τα κολοκυθάκια. Χτυπάμε τα αυγά και την κρέμα γάλακτος και περιχύνουμε τον μουσακά. Ανακατέψτε τα πάντα, ανακατέψτε καλά. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά ή μέχρι να γίνουν.

Καλή Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΚασεροπιτάκια με ηλιέλαιο
Επόμενο άρθροΖαμπονοτυροπιτάκια