Μπαντζίνα!

Υλικά

3 4 μέτρια κολοκυθακια (περιπου 3 μεγαλες κουπες…. δεν το στυβω)
1 γιαουρτακι
1 ποτήρι γάλα
φέτα όση θέλουμε (εγω βαζω 350 γρ)
4 αυγά
4 κουταλιες λάδι
1 φαριν απ
πιπεριι
λιγο μοσχοκαρυδο
2 κουταλιές σουπας Κεφαλοτυρι
λιγο λαδι

Εκτέλεση

Πλενουμε, καθαριζουμε απο τη φλούδα τους και τριβουμε στον τρίφτη του κρεμυδιου τα κολοκυθακια
Προσθέτουμε το γιαουρτακι και το γάλα φέτα όση θέλουμε (εγω βαζω 350 γρ) , αυγά , λάδι , φαριν απ πιπερακι και λιγο μοσχοκαρυδο.
Ανακατευουμε καλά.
Λαδωνουμε καλά το μεγάλο ταψί της κουζινας και πασπαλιζουμε λιγο αλευρι.
Ριχνουμε το μίγμα απο πανω λιγο κεφαλοτυρι και λιγο λαδι και ψηνουμε μιση ώρα 200 βαθμούς να ροδισει καλά…

Καλή Απόλαυση

ΠΗΓΗ: Ρουλα Λυρου

Προηγούμενο άρθροΗ Παραδοσιακή Καρυδόπιτα
Επόμενο άρθροΤραβηχτές πίτες σε στρώσεις απαλές και νόστιμες για να λιώσουν στο στόμα.