Μπατζίνα Θεσσαλίας

Υλικά

1 μεγάλο κολοκύθι τριμμενο και στραγγισμένο καλά
2 ποτήρια περίπου
1 ποτήρι ελαιόλαδο
1 ποτήρι γάλα φρέσκο
1 γιαούρτι 200 γρ
300 γρ τυρί φέτα
3 κγ μπεϊκιν
3 αυγά μεσαία
500 γρ αλεύρι γ. ο. χ

Εκτέλεση

Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα προσθέτουμε το γιαούρτι το τυρί το λάδι
το τριμμενο και στραγγισμένο καλά κολοκύθι και τέλος το αλεύρι με το μπέικον.
Ανακατεύουμε με κουτάλι να γίνει χυλός κάπως αραιος.
Αν χρειαστεί ρίχνουμε λίγο αλεύρι ακόμα.
Λαδώνουμε ένα ταψί και ρίχνουμε το μείγμα, ψήνουμε
για 40 με 45 λεπτά βαθμούς.
Ζέστη η κρύα τρώγεται το ίδιο ευχάριστα.

Καλη επιτυχία.

Η Συνταγή είναι της Θεοδώρα Ρουλα Παπαλιάγκα

Photo: Spiros Tanja

Προηγούμενο άρθροΤυρόπιτα Με Ζύμη Γιαουρτιού Και Τέσσερα Κρητικά Τυριά (Vid)
Επόμενο άρθροΜία απίθανη καλοκαιρινή πίτα….δε θα την βρείτε πουθενά αυτη την πίτα