Μπατζινα…Καρδιτσιώτικη

Yλικά:
500gr κολοκύθι τριμμένο
1 κούπα γάλα
1 κούπα λάδι
3 αυγά
200gr τυρί
1 κουταλάκι αλάτι
Αλεύρι(Όσο πάρει)

Εκτέλεση:

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε λίγο το κολοκύθι για 10’.Στη συνέχεια το στραγγίζουμε ,ρίχνουμε τα γάλα, το λάδι ,τα αυγά χτυπημένα , το τυρί ,το αλάτι και τη μαγιά διαλυμένη σε μια κούπα χλιαρό νερό. Τέλος ρίχνουμε το αλεύρι ώστε να γίνει ένας χυλός .Στη συνέχεια αλείφουμε με βούτυρο το ταψί ,την αφήνουμε λίγο να κρυώσει και μετά την ψήνουμε για 1 ώρα στους 250C.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤα κουλουράκια της Αγγελικής
Επόμενο άρθροΑφράτη τυρόπιτα σε 10 λεπτά