Μπισκοτογλυκό με κρέμα Μοκκα

Υλικά:

1-2 πακέτα πτιμπερ μπισκότα
1/2 κουτί συμπυκνωμένο γάλα, διατηρημένο με απλή ψύξη
250γρ κρέμα μορφατ, κρύα με απλή ψύξη
1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη καφέ
Σιρόπι σοκολάτας

Εκτέλεση

Για την κρέμα Mocha
Σε ένα μπολ ρίχνουμε την κρέμα Μόρφατ κρύα και χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να σκληρύνει.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το ζαχαρούχο και συνεχίζουμε να χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί.
Μετά προσθέτουμε τον νες καφέ και συνεχίζουμε να χτυπάμε μέχρι να απορροφηθεί εντελώς

Στρώνουμε μία στρώση από μπισκότα και από πάνω κρέμα και την ισιώνουμε. Ραντίζουμε με σιρόπι σοκολάτας και
βάζουμε τη δεύτερη στρώση από μπισκότα συνεχίζουμε με κρέμα και σιρόπι σοκολάτας.
Ξεκινάμε την τρίτη στρώση με μπισκότα ξαναβάζουμε κρέμα και σιρόπι σοκολάτας και με μία οδοντογλυφίδα κάνουμε τα σχέδια
Εάν θέλουμε από πάνω διακοσμούμε και με τριμμένο μπισκότο

Καλη Απόλαυση

Σημείωση: Μπορείτε να φτιαξετε μικρα ταψακια ή ένα μεγάλο

Προηγούμενο άρθροΈνα Υπέροχο και εύκολο Γλυκάκι με ξηρούς καρπούς
Επόμενο άρθροΤα πιο ωραία κεκάκια με σοκολάτα και καρύδα