Μπισκότα Βρώμης

Υλικά

ένα ποτήρι 250 γρ

Νιφάδες βρώμης 150 γραμμάρια (1,5 φλιτζάνι),
αλεύρι ολικής αλέσεως 150 γραμμάρια,
ζάχαρη 150 γραμμάρια (3/4 φλ.),
αυγό 1,
μέλι 30 γραμμάρια,
κανέλα 2 γραμμάρια (1/2 κουταλάκι του γλυκού),
βούτυρο 100 γραμμάρια,
μπισκότα σκόνη 3 γραμμάρια (1/2 κουταλάκι του γλυκού),
αλάτι (2 γραμμάρια)

Εκτέλεση

Χτυπάμε το αυγό με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει, προσθέτουμε το μέλι, το βούτυρο σε κομμάτια και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Προσθέστε αλάτι, κανέλα, μπέικιν πάουντερ στο αλεύρι, ανακατέψτε ή κοσκινίστε όλα μαζί.
Προσθέστε αλεύρι και βρώμη στη μάζα αυγών, ζυμώστε τη ζύμη, βάλτε τη στο ψυγείο για 1 ώρα.
Το βγάζουμε από το ψυγείο, σχηματίζουμε μικρά μπαλάκια, τα τοποθετούμε σε ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα, σε απόσταση 1 εκ. το ένα από το άλλο.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά.
Αφαιρέστε τα τελικά μπισκότα από το ταψί όσο είναι ακόμα ζεστά.

Καλά να περάσετε όλοι😋🥞🍔

Προηγούμενο άρθροΤσουρεκάκια μαγιάς (ή ψωμάκια)
Επόμενο άρθροΚέικ κολοκύθας