Μπισκότα Μήλου

Υλικά

2 αυγά
8 γραμμάρια ζάχαρη βανίλιας
100 gr ζάχαρη
100 γραμμάρια λιωμένο βούτυρο
350 γραμμάρια αλεύρι
1 κουταλάκι της σούπας baking powder
1/8 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
2 μήλα
ζάχαρη Άχνη και κανέλα

Εκτέλεση

Ξεκινάμε και σε ένα μπολ ρίχνουμε αυγά, ζάχαρη βανίλιας, ζάχαρη και χτυπάμε μέχρι να πάρουμε ένα λευκό κρεμώδες μίγμα.
Στη συνέχεια προσθέτουμε λιωμένο βούτυρο και κοσκινίζουμε μέσα το αλεύρι,baking powder και προσθέτουμε το αλάτι και ανακατεύουμε με μία σπάτουλα σιλικόνης μέχρι να πάρουμε μια μπισκοτένια ζύμη.

Μετά καθαρίζουμε δύο μήλα και τα κόβουμε σε κυβάκια και τα ρίχνουμε μέσα στη ζύμη μας ανακατεύουμε τη ζύμη με τα μήλα να ενσωματωθούν και ζυμώνουμε και λίγο με το χέρι.
Με δύο κουτάλια παίρνουμε μία κουταλιά της ζύμης προσπαθούμε να τα σχηματίσουμε σε μπαλάκια και τα βάζουμε σε ένα ταψί το οποίο έχουμε στρώσει με λαδόκολλα.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 με 25 λεπτά. Βγαζουμε πασπαλίζουμε με ζάχαρη Άχνη και κανέλα

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΜία ελαφριά και ντελικάτη κρέμα….διαφορετική από την κλασική
Επόμενο άρθροΜπισκοτογλυκό με κρέμα και σαντιγί