Προσθέστε λάχανο στον κιμά και μαγειρέψτε για μεσημεριανό γεύμα, δείπνο ή γιορτινό τραπέζι. Είναι πολύ νόστιμο, φροντίστε να το δοκιμάσετε! Συνιστώ! 

Μπιφτέκια με λάχανο

Συστατικά:

Κιμάς – 600 γρ
Λάχανο – 250 γρ ψιλοκομμένο
Κρεμμύδια – 1 τεμ. στο μπλεντερ
Αυγό – 1 τεμ.
Τυρί – 200γρ τριμμένο
Μαγιονέζα – 3 κουταλιές της σούπας
Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Αλατι

Εκτέλεση

Αναμιγνύουμε το λάχανο, το κιμά,το κρεμμύδι,αυγό , αλάτι , πιπέρι και ζυμώνουμε πολυ καλά.
Λαδώνουμε ένα πυρέξ με φυτικό λάδι, πλάθουμε τα μπιφτέκια και τα τοποθετούμε στο πυρέξ.


Τα σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και τα βάζουμε στο φούρνο για 45 λεπτά
Ανακατεύουμε την μαγιονέζα με το τυρί και το απλώνουμε το μείγμα πάνω από κάθε μπιφτέκι.


Βάζουμε τα μπιφτέκια στο φούρνο για άλλα 5-7 λεπτά.

Καλή Απόλαυση

Δείτε το βίντεο της Συνταγής εδώ

 

Προηγούμενο άρθροΓρήγορα γεμιστά ψωμάκια για πρωινό
Επόμενο άρθροΣαλάτα με μαρούλι ή λάχανο και Σταφύλι