Μπιφτεκάκια σε καλαμάκια

Για 14 μπιφτεκάκια

Υλικά

600 g κιμά μείγμα
3 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας
1 μεσαίο κρεμμύδι
3-4 σκελίδες σκόρδου
1/2 ματσάκι μαϊντανό
50 ml ζεστού νερού.
1/2 κουτ σόδα
1 κουταλάκι του γλυκού νιφάδες καυτερή πιπεριά.
αλάτι, κύμινο, μαύρο πιπέρι για γεύση.

Εκτέλεση

Βάζουμε τον κιμά σε ένα μπολ και προσθέτουμε τη σάλτσα σόγιας, ψιλοκομμένο σκόρδο, μαϊντανό και κρεμμύδι.
Προσθέτω επίσης μπαχαρικά και νερό με σόδα. Ανακατέψτε τα πάντα καλά και βάλτε στο ψυγείο για να δοκιμάσετε τον κιμά για τουλάχιστον μία ώρα.
Μόλις ο κιμάς είναι έτοιμος, ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σχάρας (ή σχάρα) και ετοιμάζουμε τα μπιφτεκάκια.
Παίρνουμε λίγο από τον κιμά, και το διαμορφώνουμε γύρω από ένα ξύλινο σουβλάκι.
Εάν τα σουβλάκια είναι μακρύτερα, δύο μπορούν να μπουν σε ένα καλαμακι.
Τοποθετήστε τα στο ταψί ή στη σχάρα (μπορείτε να το λιπαίνετε ελαφρά με λάδι / ελαιόλαδο) και ψήνετε σε όλες τις πλευρές για περίπου δύο λεπτά. Το σημαντικό είναι να το διατηρήσετε ζουμερό

Καλη Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΤυρόψωμα με κίτρινα τυριά
Επόμενο άρθροΠανεύκολη τούρτα σοκολάτας