Μπριαμ Κατσαρόλας

Υλικά

1 μεγάλο κρεμμύδι
4 μέτρια κολοκύθια
2 μικρές μελιτζάνες
2 καρότα
2 σκελίδες σκόρδο
3-4 ντομάτες φρέσκες τριμμένες
2 μέτριες πατάτες
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
μισό κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
4 φύλλα δάφνης
150 γρ. λάδι

Εκτέλεση

Ρίχνουμε το λάδι στην κατσαρόλα και μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε ψιλοκομμένο το κρεμμύδι και το σκόρδο σοτάρουμε για 2-3 λεπτά. Κόβουμε σε ροδέλες τα κολοκυθάκια, τα καρότα και τις μελιτζάνες και τα ρίχνουμε στη κατσαρόλα πρώτα τις πατάτες ,τα καρότα μετά τα κολοκύθια και τέλος τις μελιτζάνες. Ανακατεύουμε και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά και στη συνέχεια ρίχνουμε τις ντομάτες τριμμένες. Αλατοπιπερώνουμε ρίχνουμε τις δάφνες και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά περίπου για τρία τέταρτα μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά μας.

Καλή Ορεξη

Η Συνταγή είναι της κας Ραλλούς Ψαραδέλλη

Προηγούμενο άρθροΠανεύκολη αφράτη γιαουρτόπιτα
Επόμενο άρθροΡολάκια Κανέλας με κρέμα σοκολάτας και καραμέλα