Συστατικά
700-800gr  ξαλμυρισμένο μπακαλιάρο
¼ φλιτζάνι βούτυρο
1 μικρό ψιλοκομμένο κρεμμύδι
6 φλιτζάνια πολτοποιημένη πατάτα
1 χτυπημένο αυγό
½ κουταλάκι μαύρο πιπέρι

Οδηγίες
Βάλτε τον μπακαλιάρο σε κρύο νερό για μια νύχτα.
Σιγοβράστε τον μπακαλιάρο σε βραστό νερό για περίπου 15 λεπτά. Στραγγίστε το νερό και αφήστε τον να κρυώσει σχεδόν σε θερμοκρασία δωματίου.
Όταν ο μπακαλιάρος έχει κρυώσει , διαλύστε τον με ένα πιρούνι σε μικρά κομμάτια.
Σε ένα τηγάνι σοτάρετε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά.
Προσθέστε τα κρεμμύδια και μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσουν.
Προσθέστε το νωπό ψάρι μαζί με την πολτοποιημένη πατάτα, αυγό και πιπέρι.
Ανακατεύουμε καλά μέχρι να συνδυαστούν καλά, στη συνέχεια σχηματίζουμε σε κεφτέδες πλακέ και τους περνάμε μέσα από το αλεύρι.
Τηγανίζουμε τους ψαροκρφτέδες με φυτικο λάδι σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν και στις δύο πλευρές.
Σερβίρετε με μιά σάλτσα μαγιονέζας*

αν θέλετε.

Credit to

Σάλτσα Μαγιονέζας

Υλικά Συνταγής:

1/2 κούπα μαγιονέζα
1 & 1/2 κουτ. γλ. ξύδι λευκού κρασιού
1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 κουτ. γλ. χυμό λεμόνι
Μισό κουτ.γλ. μουστάρδα
Αλάτι-Πιπέρι

Συνταγή:

Αναμείξτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και αφού τα ανακατέψετε καλά σερβίρετε με το αγαπημένο σας ψάρι. Η Συνταγή Ντιπ Μαγιονέζας για Ψάρια είναι έτοιμη!

Προηγούμενο άρθροΤα αεικίνητα μπαρμπουνάκια με σάλτσα σαβόρο με δενδρολίβανο
Επόμενο άρθροΣαλάτα με Σπανάκι Φέτα και μέλι