Ντομάτες με ρύζι και ελιές

Υλικά

✔️Ρύζι 1 φλιτζάνι τσαγιού
✔️νερό 3 φλιτζάνια τσαγιού
✔️Ντομάτες 3 τεμάχια
✔️ελιές
✔️κρεμμύδι 1 κεφάλι
✔️δυοσμο
✔️μαύρο πιπέρι
✔️αλάτι
✔️ λάδι 3 κ.σ

Εκτέλεση

Ψιλοκόψα το κρεμμύδι, ξεφλούδισα τις ντομάτες, κάποιες όχι και τις ψιλοκόψα επίσης, στο ταψί πρόσθεσα το ρύζι και τις ελιές, αλάτι, μαύρο πιπέρι, δυοσμο κατά βούληση και λάδι. Τα ανακατεύω όλα καλά.
Γεμίζω 3 φλιτζάνια τσαγιού με νερό και ψήνω σε μέτριο φούρνο στους 190 βαθμούς μέχρι να γίνει!
Το σέρβιρα με κεφτεδάκια στο φούρνο και πρόσθεσα τυρί σε κύβους.

Καλή Απολαυση

ΠΗΓΗ: Казано честно в кухнята

Προηγούμενο άρθροΡουμελιώτικη Τυρόπιτα
Επόμενο άρθροΥπεροχες πίτες μαλακές μέσα και τραγανες απ έξω