Ογκρατέν μελιτζάνας με κολοκύθι

Υλικά

100 γρ. λάδι
1/2 κιλό μελιτζάνα τριμμένη
2 μέτρια κρεμμύδια τριμμένα
1/2 κιλό κολοκυθάκια τριμμένα
1 1/2 φλιτζάνι αλεύρι up
2 αυγά
1 κουταλιά μαϊντανό
λίγο άνηθο
400 γρ. διάφορα τυριά
λίγη μαργαρίνη
πιπέρι
200γρ. φέτα
1 φλιτζάνι νερό

Εκτέλεση

Τρίβουμε όλα τα λαχανικά.
Σοτάρουμε στο λάδι τη μελιτζάνα , κολοκύθι και κρεμμύδι.
Αφήνουμε τα σωταρισμένα λαχανικά στην άκρη.
Σε μπολ βάζουμε το αλεύρι, τα αυγά, μαϊντανό, άνηθο, τυριά, το νερό και λίγη μαργαρίνη.
Ανακατεύουμε το μίγμα ώσπου να γίνει χυλός.
Προσθέτουμε στο χυλό τα σοταρισμένα λαχανικά και ρίχνουμε πιπέρι.
Ανακατεύουμε καλά .
Αδειάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένο πυρέξ ή ταψί.
Πασπαλίζουμε με τριμμένη φέτα και λίγη μαργαρίνη.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 50΄- 60΄.

ΠΗΓΗ: www.donna.gr

Προηγούμενο άρθροΓιαουρτογλυκό σε 5′ πανεύκολο δροσερό…σαν παγωτογλυκό
Επόμενο άρθροΟγκρατέν μελιτζάνα-πατάτα με Φέτα και Μοτσαρέλα