ΥΛΙΚΑ

  • 8 αυγά
  • 1 πράσινη πιπεριά, κομμένη σε φέτες
  • 3 πράσινα κρεμμύδια, λεπτώς κομμένα σε φέτες
  • 5 μέσες ώριμες ντομάτες, λεπτές σε κύβους
  • 5 κουταλιές ελαιόλαδου
  • 1 κουταλιά βούτυρο
  • 150 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
  • 2 κουταλάκια του γλυκού κόκκινο πιπέρι
  • Αλάτι και πιπέρι

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζεσταίνετε το βούτυρο και το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι. Προσθέστε τα κρεμμυδάκια, τις ντομάτες, την πιπεριά και το κόκκινο πιπέρι και ανακατέψτε καλά. Σπάστε  τα αυγά σε ένα μπολ και χτυπήστε τα καλά με ένα πηρούνι. Προσθέστε τη φέτα στα χτυπημένα αυγά και ανακατέψτε καλά. Ρίξτε το μίγμα των αυγών  στο τηγάνι και ανακατέψτε το καλά μέχρι να ψηθούν τα αυγά, διατηρώντας το χυμό τους. Ρίχνουμε αλάτι και  μαύρο πιπέρι.

Σερβίρετε ζεστά με λίγο πιπέρι και πιπεριές πασπαλισμένες, αν θέλετε. Σερβίρετε με φρυγανισμένο ψωμί.

Προηγούμενο άρθροΓλυκό κυδώνι με παγωτό….όπως παλιά
Επόμενο άρθροΨητά λαχανικά με σάλτσα ντομάτας – ιδανικό για την νηστεία