Πέννες με πιπεριές κόκκινες

Υλικά

200 γραμμάρια πεννες μπορείτε και 180 γραμμάρια
Λίγη σάλτσα πολτό,
λίγη σάλτσα από κόκκινες Φλωρίνης πιπεριές
λίγο φρέσκια ντομάτα
1 μικρό κρεμμυδάκι,
δύο σκληθρες σκόρδο,
λίγες πιπεριές

Εκτέλεση

Πρώτα τσιγαρίζω τις πιπεριές, μόλις πάρουν λίγο να πανιάσουν βάζω τα κανελόνια για ένα λεπτό περίπου να γυαλίσουν ανακατεύοντας,

ρίχνω και το κρεμμύδι με το σκόρδο ,για πολύ λίγο τρεις-τέσσερις ανακατεύοντας φορές,

βάζω τη σάλτσα εγώ έχω φτιάξει φέτος και χυμό λαχανικών και ρίχνω λίγο στα φαγητά μου

Τα οποία τα μπουκαλάκια τα έχω στην κατάψυξη το χυμό αυτό δηλαδή, πού έγινε , από κλωνάρια μαϊντανό, σέλινο ,σπανάκι, δυόσμο ,άνιθο ,ότι είχα,όταν τα κούρευαν κρατούσα τα κλωνάρια όλα αυτά και τα έβαζα για να βγάλουνε τις ουσίες, τις βιταμίνες και να γίνει ζωμός λαχανικών ,τα έβαλα σε  μπουκαλάκια και τα έβαζα στην κατάψυξη για να έχω για το φαγητό μου, να είναι θρεπτικά και βιολογικά.

Συνεχίζω και λέω για τα κανελόνια ρίχνω αλατοπίπερο , βασιλικό αποξηραμένο που έχω κάνει εγώ, λίγο ρίγανη λίγο κουρκουμά.


Και μόλις βράσανε και ήταν έτοιμα, τα σερβίρεισα με κεφαλοτύρι.

Elena Diamanti

Προηγούμενο άρθροΠάστα Ταψιού για κέρασμα
Επόμενο άρθροΠίτα αέρος με τυρί….όταν την δοκίμασαν κανένας δεν πίστευε ποσο ευκολη είναι