Πίτα μισή μανιτάρι μισή ανθότυρο μυζηθρα. 

Υλικά

για το φύλλο

1200 γρ αλεύρι.
4 κσ ελαιόλαδο .
2 κσ ξύδι .
Αλάτι με το μάτι.
Νερό όσο πάρει για να γίνει μία ζύμη μέτρια.
Βγήκαν 14 μπαλάκια για το ταψί το μεγάλο της κουζίνας.

για την γέμιση μανιτάρι.
500 γρ μανιτάρια ότι είδος θέλουμε.
1 μέτριο κρεμμύδι.
3 πιπεριές πράσινες .
Λίγο κρασί λευκό.
300 γρ γαλοπούλα.
300 γρ γκούντα.
Αλάτι πιπερακι λιγο κόκκινο πιπέρι.
Ελαιόλαδο.

Εκτέλεση

Πήρα τα μπαλάκια και τα άνοιξα τρία τρία σε πιτουλιτσες στην αρχή βάζοντας ανάμεσα Βιτάμ.
Τα άφησα λιγο και στην συνέχεια τα άνοιξα κάνοντας πέντε φύλλα.
Φύλλο ελαιόλαδο γέμιση μισή μανιτάρι μισή από την γέμιση του ανθότυρο.Εκανα αυτή την διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα. Έβαλα ελαιόλαδο στο τελευταίο φύλλο έκοψα την πίτα και έψησα για 50 λεπτά περίπου στις αντιστάσεις πάνω κάτω .

Καλό βραδυ με υγεία.

ΠΗΓΗαναστ γεω
Προηγούμενο άρθροΚρεατόσουπα
Επόμενο άρθροΠαγωτο με άρωμα και γεύση τριαντάφυλλο