Πίτσα με βάση κολοκυθιού.

Απαραίτητα προϊόντα:

2 κολοκυθάκια μεσαίου μεγέθους
250-300 γρ αλεύρι (λευκό,). Εξαρτάται από το πόσο νερουλή θα γίνει.
2 τεμ. αυγά
1 ντομάτα – φρέσκια ή κονσέρβα
1 τεμάχιο. Μοτσαρέλα ή τυρί περίπου 150 g (μπορούν να χρησιμοποιηθούν και τα δύο)
50 γρ. τυρί
Αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού σόδα
1 κουταλάκι του γλυκού μπεικιν παουντερ

Εκτέλεση:

Τα κολοκυθάκια τρίβονται και στραγγίζονται για περίπου μία ώρα.
Μετά από αυτό, προστίθενται 2 αυγά, θρυμματισμένο τυρί, αλάτι, αλεύρι.
Όλα αναμειγνύονται μέχρι να ληφθεί ένα παχύρρευστο μείγμα.
Το αδειάζω σε ταψί καλυμμένο με χαρτί ψησίματος, το οποίο αλείφω με λάδι (ίσως άλλο λίπος).

Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά.
Το βγάζω από το φούρνο και τακτοποιώ τα προϊόντα.
Πρώτα τις ντομάτες, ίσως και λουκάνικο αν θέλουμε, τη μοτσαρέλα, το τυρί, τις ελιές, το φρέσκο ​​πιπέρι.
Επιστρέψτε στο φούρνο μέχρι να ροδίσει η μοτσαρέλα.
Σερβίρω με τζατζικι.

Καλή όρεξη!

ΠΗΓΗ: cookingwithemmy

Προηγούμενο άρθροΣούπερ μαλακό κέικ βουτύρου
Επόμενο άρθροΑλμυρά γεμιστά ταρτάκια με τυριά