Πίτσα με τορτίγια στο τηγάνι

Απαραίτητα Υλικά:

3 αυγά
1/2 κουτ γλυκ αλάτι
πιπέρι
30 g βούτυρο
5 τορτίγιες μεγάλες
90 ml. σάλτσα ντομάτας για πίτσα
150 γραμμάρια ζαμπόν
320 g κίτρινου τυριού (τσενταρ – ενταμ κλπ)
3 φέτες τυρί κίτρινο

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ σπάμε τα αυγά, αλάτι, πιπέρι και χτυπάμε με ένα σύρμα χειρός.
Βουτυρώνουμε το τηγάνι μας και αδειάζουμε το μισό μείγμα αυγού.
Πάνω από το αυγό βάζουμε μία τορτίγια και απλώνουμε 2-3 κουταλιες του γλυκού σάλτσα ντομάτας.
Στρώνουμε 4 φέτες ζαμπόν και από πάνω τυρί κίτρινο τριμμένο.


Συνεχίζουμε με την επόμενη τορτίγια σάλτσα ντομάτα και στρώνουμε 3 φέτες τυριού και
από πάνω τριμμένο τυρί.

Συνεχίζουμε με τορτίγια- σάλτσα – ζαμπόν – τυρί τριμμένο για 2 φορές ακόμη.
Τέλος σκεπάζουμε με την 5η τορτίγια και βάζουμε στην φωτιά για 5 λεπτά με κλειστό καπάκι το τηγάνι .
Βγάζουμε την πίτσα τορτίγια σε ένα πιάτο

βουτυρώνουμε πάλι το τηγάνι και ρίχνουμε και το υπόλοιπο αυγό.
Γυρνάμε την τορτίγια από την ανάποδη πλευρά με την βοήθεια ενός πιάτου και στην ξαναβάζουμε στο τηγάνι για άλλα 5 λεπτά.

Είναι έτοιμη κόψτε και σερβίρετε

Δείτε το βίντεο της Συνταγής εδώ

Προηγούμενο άρθροΤυροπιτάκια με μία τόσο απλή συνταγή
Επόμενο άρθροΦέτες Μελιτζάνας Γεμιστές