ΥΛΙΚΑ
400 γρ.αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
400γρ γιαούρτι (2 κεσεδάκια)
1 κ.γ αλάτι
1 κ.γ ρίγανη

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
1 κουτάκι χυμό ντομάτας
2 κ.σ κέτσαπ
2 κ.σ ελαιόλαδο
αλατοπίπερο
ρίγανη
πάπρικα γλυκιά ή καυτερή

ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
Ότι αλλαντικά και τυριά μας αρέσουν,πιπεριές,μανιτάρι.

Εκτέλεση
Ζυμώνω όλα τα υλικά μαζί και αφήνω τη ζύμη τυλιγμένη με μεμβράνη να ξεκουραστεί 30 λεπτά.

Την απλώνω σε λαδωμένο μεγάλο ταψί του φούρνου με τα χέρια λαδωμένα κι αυτά,και την ψήνω 10 λεπτά στους 180.

Ανακατεύω όλα τα υλικά μαζί για τη σάλτσα σ ένα μπολ,βγάζω το ταψί από το φούρνο,απλώνω τη σάλτσα,βάζω ότι άλλα υλικά θέλω και ξαναψήνω για άλλα 15 λεπτά περίπου να ροδοκοκκινίσει.

Εξωτερικά είναι τραγανή και μέσα αφράτη!!!Είναι απλά πεντανόστιμη!!!

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Προηγούμενο άρθροΤραγανά κολοκυθάκια πειρασμός σκέτος !!!
Επόμενο άρθροΛικέρ βερίκοκο