Παγωτό με Nutella και τσιπς σοκολάτας

Συστατικά

1 1/4 φλιτζάνια / κρέμα γάλακτος (310 ml)
1/2 φλιτζάνι ζαχαρωμένο γάλα (116 γραμμάρια)
1/4 φλιτζάνι τσιπ σοκολάτας (42,5 γραμμάρια)
3 κουτάλια σούπας Nutella

Οδηγίες

Αραιώστε-λιωστε λίγο τη Nutella, είτε τοποθετώντας σε ένα μπολ πάνω σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό ή φούρνο μικροκυμάτων.
Σε κρύο μπολ με κρύα χτυπητήρια (βάζω το δικό μου στον καταψύκτη για περίπου 15-20 λεπτά). Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος μέχρι να σκληρύνει (προσέξτε να μην κάνετε βούτυρο)
Προσθέστε λίγο απο την σαντιγί στο ζαχαρουχο γάλα για να διευκολύνετε τον συνδυασμό και, στη συνέχεια, διπλώστε το υπόλοιπο μείγμα της σαντιγί. 
Ανακατέψτε τα τσιπ σοκολάτας,  και ρίξτε το μείγμα σε μια φόρμα του κεικ (20×10 εκατοστά).

Ρίξτε το αραιωμένη Nutella στην κορυφή και με την άκρη ενός μαχαιριού αναμίξτε το σε μείγμα κρέμας.

Καλύψτε με πλαστικό περιτύλιγμα και καταψύξτε μέχρι να σφιξει ή κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Καλή Απόλαυση !

ΠΗΓΗ: https://anitalianinmykitchen.com/

Προηγούμενο άρθροΓαλοπούλα Κατσαρόλας και σφολιάτα με μπέικον και τυρί
Επόμενο άρθροΤούρτα Μούς Φράουλα με Γαλλικό Μπισκότο(Επαγγελματική Συνταγή – Video)