Συστατικά

2 αυγα
½ φλιτζάνι ζάχαρη
½ κύπελλο βούτυρο, λειωμένο
1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
3 Μεγάλες πολύ ώριμες μπανάνες, πουρέ
1 φλιτζάνι αλεύρι και ½ φλιτζάνι κορν φλαουρ (ή χρησιμοποιήστε 1½ φλιτζάνι αλεύρι)
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
½ κσ Μαγειρική σόδα
110γρ. κουβερτουρα σοκολάτα γάλακτος, λιωμένη
½ φλιτζάνια καρύδια, τριμμένα (προαιρετικά)

Οδηγίες
Συνδυάστε: αυγά, ζάχαρη, βούτυρο, γιαούρτι, εκχύλισμα βανίλιας και μπανάνες.
Ανακατέψτε τα ξηρά συστατικά: αλεύρι, κορν φλαουρ, σκόνη ψησίματος και σόδα ψησίματος.
Ανακατέψτε τα ξηρά και βρεγμένα συστατικά μαζί.
Βουτυρώστε το ταψί. Ρίξτε το προετοιμασμένο μείγμα.

Ρίξτε κουταλιές λιωμένης σοκολάτα από πάνω και στριφογυρίστε και προσθέστε τα καρύδια (προαιρετικά).


Προθερμάνετε το φούρνο στους 185 ° C, στη συνέχεια μειώστε τους σε 160 ° C κατά το ψήσιμο.
Ψήνετε στους 160 ° C για 25 έως 40 λεπτά (ο χρόνος εξαρτάται από το φούρνο και το ταψί σας.
Μην το παραψήσετε Το δικό μου ήταν έτοιμο σε 30 λεπτά.

ΠΗΓΗ: craftycookingbyanna.com

Προηγούμενο άρθροΚεμπάπ Κοτόπουλο…για όσους δεν τρώνε το αρνί
Επόμενο άρθροΜελωμένη ταχινόπιτα