Συνταγή

1 κούπα ζάχαρη
1 κούπα λάδι
1 κούπα χυμό πορτοκάλι
2 βανίλιες
2 κόφτες κγ σόδα
1 Μπεικιν παουντερ
και 1 κσ ξύσμα τριμμένο πορτοκάλι φλούδα

Εκτέλεση
Κτυπαω για 3 λεπτά όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ
Μετά ρίχνω μια κούπα σταφίδες,και σχεδόν 1 κιλό αλεύρι
Ζυμώνω έως ότου να πάρω μία ζύμη που να μην κολαει

Πλάθω μπαστουνιά (πασπαλίζω και με σουσάμι εάν θέλω)

τα χαραζω και τα ψήνω μέχρι να ροδίσουν πάνω κάτω..στους 180 βαθμούς


Μετα τα αφού τα βγάλω,τα κόβω καλά και τα γυρίζω οπως στην φωτο

και τα ξαναψηνω μέχρι 10 λεπτά στους 140 βαθμούς
Δες φωτο που έχω με την σειρά και τότε γινοντε τέλεια
…όταν κρυώσουν τελείως τα βάζω σε μπολ αεροστεγώς…

Ευχαριστούμε Κυριακη ΜανηΟι Προκομμένες/οι – Συνταγές

Προηγούμενο άρθροΟγκρατέν με Σπανάκι
Επόμενο άρθροΈνα γιουβέτσι διαφορετικό που θα πλημμυρίσει το σπίτι σας με αρώματα.