Πατάτες με κρέας στην κατσαρόλα

Συστατικά:

Χοιρινό φιλέτο χωρίς κόκαλο – 1 κιλό
Λάδι- 50 g
Βούτυρο – 50 g
Πατάτες – 1 κιλό
Πιπεριά – 1
Καρότα – 2
Κρεμμύδια – 2
Σκόρδο – 2 σκελίδες
Φρέσκος μαϊντανός – για γεύση
Αποξηραμένος μαϊντανός – για γεύση
Μπαχαρικά για κρέας – για γεύση
Κόκκους μαύρου πιπεριού – για γεύση
Αλεσμένο μαύρο πιπέρι – για γεύση
Αλάτι – για γεύση

Μέθοδος μαγειρέματος:

1. Σε μια κατσαρόλα ρίξτε το λαδι και προσθέστε το κρέας κομμένο σε μικρά κομμάτια.
Τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν.
2. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα καρότα, κομμένα σε κύκλους. Τηγανίζουμε 5 λεπτά.
3. Κρεμμύδι, κομμένο σε μισούς δακτυλίους. Τηγανίζουμε 5 λεπτά.
4. Πιπεριά, κομμένη σε φέτες 5 λεπτά ακόμα.
5. Προσθέστε τις χοντροκομμένες πατάτες, ένα κομμάτι βούτυρο, 200 ml νερό, τα μπαχαρικά, τον αποξηραμένο μαϊντανό και αλάτι.
Μην ανακατεύετε.
6. Σκεπάζουμε με ένα καπάκι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 40 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
7. Στο τέλος του μαγειρέματος, προσθέστε ψιλοκομμένα φρέσκα μυρωδικά, ψιλοκομμένο σκόρδο. Ανακατεύουμε και αποσύρουμε από τη φωτιά.

Καλή όρεξη!

Вероника Баликова

Προηγούμενο άρθροΦρεσκοψημένο αφράτο και μυρωδάτο ψωμί
Επόμενο άρθροΣπιτική κρέμα dulce de letche