Πατάτες ογκρατεν φούρνου

Υλικά:

5-6 μέτριες πατάτες βρασμένες
10 φέτες μπέικον κομμένες σε κομματάκια
400γρ. Τυριά διάφορα
2 συσκευασίες των 200ml κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση:

Βράζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε φέτες.
Βουτυρωνουμε ένα πυρέξ και τοποθετούμε μια στρώση πατάτες αλατοπιπερωνουμε, βάζουμε το μισό μπέικον τα μισά τυριά και ακολουθούμε δεύτερη στρώση το ίδιο πάλι και βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά. Στο τέλος ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και ψήνουμε μέχρι να πάρει χρώμα από πάνω…

H Συνταγή είναι της Έλενα Κωστοπούλου

Προηγούμενο άρθροΚοτολέτες…είναι πεντανόστιμοι
Επόμενο άρθροΓιουβαρλάκια μαμαδίστικα