Πατατόπιτα τηγανιτή 

Υλικά

4-5 πατάτες
200-300 γρ τυρί κίτρινο τριμμένο (ανάλογα το μεγεθος του τηγανιού)
λάδι

Εκτέλεση

Βράζουμε τις πατάτες και τις ψιλοκόβουμε σε πολύ μικρά κομματάκια.
Ρίχνουμε σε ένα τηγάνι σε μέτρια-υψηλή φωτιά 1-2 κουταλιές λάδι.
Ρίχνουμε τις μισές πατάτες και πιέζοντας κάνουμε μία σφιχτή βάση


Απλώνουμε το τυρί από πάνω 

απλώνουμε τις υπόλοιπες πατάτες


Τηγανίζουμε για 4-5 λεπτά και με την βήθεια ενος πιάτου γυρνάμε
την πατατόπιτα με από την άλλη πλευρά και τηγανίζουμε για άλλα 3-4 λεπτά.

Καλή Απόλαυση

Το βίντεο του καναλιού είναι εδώ

Προηγούμενο άρθροΚεφτεδάκια στο φούρνο με σάλτσα μπεσαμέλ μελιτζάνας
Επόμενο άρθροΤζιτζιφιά, το δέντρο γιατρός (φτιάχτηκε το στεφάνι Του Χριστού)