Υλικά
1 πακέτο φύλο κρούστας500 γραμ.φέτα τυρί
ελαιόλαδο
4 αυγά
1 ποτήρι γάλα

Εκτέλεση
Λαδώνουμε την επιφάνεια του ταψιού μας
Στρώνουμε 4 φύλα κρούστας λαδώνοντας κάθε επιφάνεια .
Με το χέρι τρίβουμε το τυρί φέτα τόσο όσο να γεμίσει η επιφάνεια αραιά.
Συνεχίζουμε φύλο ,λάδι ,τυρί ,τόσες φορές μέχρι να μας απομείνουν 3 φύλα για σκέπασμα τις τυρόπιτας μας.

Σημείωση ,τα φύλα που βάζουμε στην μέση δεν τα αφήνουμε να περισσεύουν αλλά τα βάζουμε σουρωτά μέσα στο ταψί.Θέλουμε να περισσεύουν μόνο 2 από κάτω και 2 από πάνω.

Την κλείνουμε γύρω γύρω και την χαράζουμε .
Σε ένα μπόλ χτυπάμε τα αυγά ,προσθέτουμε και το γάλα τα χτυπάμε μαζί και το ρίχνουμε επάνω από την τυρόπιτα μας .Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο να ψηθεί και να ροδίσει .
ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ !!!
Μαγειρική και Συνταγές

Προηγούμενο άρθροΜακαρόνια με κιμά και μάραθο, σβησμένα με κόκκινο κρασί
Επόμενο άρθροΤα πάντα υπέροχα Macarons με καρύδα