Υλικα
1 κιλο χοιρινο κρεας
2 μεγαλα κρεμμυδια
Πιπεριες χρωματιστες
1 ντοματα
Αλατι πιπερι ριγανι και λιγο παπρικα
Λαδι και μουσταρδα!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαλω το κρεας στο ταψι βαζω στο μπλεντερ τις πιπεριες και τα κρεμμυδια βαζω και την ντοματα τα αλεθω και τα ριχνω στο κρεας προσθετω αλατι πιπερι ριγανη παπρικα λαδι και μουσταρδα

τα ανακατευω και ψινω στους 200 βαθμους πανω κατω σκεπασμενο με αλουμινοχαρτο για 1 μιση ωρα μετα το ξεσκέπαζω και προσθετω τυρακι εγω ειχα γραβιερα το ξανα βαζω στο φουρνο μεχρι να λιωσει!!!Ετοιμο καλη κυριακη για ολους!

Amalia Frantzeskou – igastronomie

Προηγούμενο άρθροΜπουρέκια με πατάτα και πράσο
Επόμενο άρθροΚαραβιδομακαρονάδα της Μαρίας Κοσκινιώτου