Υλικά και Εκτέλεση

  • Σε μια λεκάνη βαζω 500 γραμ αλευρι 
  • Μια κούπα χλιαρο γαλα 
  • Ενα φλιτζανάκι λιωμένο βούτυρο 
  • Δυο αυγά 
  • Ένα κύβο μαγιά που την έχω λιώσει στο νερό.

Με ένα κουταλάκι ζάχαρη και ένα κουταλάκι αλάτι ζυμώνω και αφήνω μια ώρα σκεπασμένη τη ζύμη.

Γέμιση

400 γραμ φετα μισο κεσεδακι γιαουρτι και πιπερι.

Ανοίγω τη ζύμη στο χέρι γεμίζω κλείνω με τα δάχτυλα καλά και τηγανίζω..!!!

*** καλη απολαυση ***

ΠΗΓΗ