Πιταράκια με πικάντικη γέμιση κολοκύθι

Ζύμη:

Συστατικά
2 φλιτζάνια Απλό αλεύρι
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά σουπας μαγια
1 πρέζα αλάτι
1-1 / 2 ποτήρια ζεστό νερό (χρησιμοποιήστε ένα γυαλί 285ml)

Μέθοδος

Προσθέστε αλεύρι, ελαιόλαδο, μαγιά και αλάτι σε ένα μπολ.
Προσθέτετε σταδιακά νερό μέχρι να συνδυαστούν όλα τα ξηρά συστατικά για να σχηματίσουν μια μαλακή ζύμη.
Ζυμώνουμε για λίγα λεπτά και αφήνουμε στο μπολ να φουσκώσει για περίπου 1,5 έως 2 ώρες. (κρατήστε το καλυμμένο)
Αφού φουσκώσει η ζύμη, ανακατέψτε ξανά για περίπου 5 λεπτά.
Κόψτε μικρά τμήματα της ζύμης και ανοιξτετα πάνω σε μια αλευρωμένη επιφάνεια. (περίπου 15 έως 20 cm)
Προσθέστε πικάντικη γέμιση κολοκύθας στην ζύμη.
Διπλώστε και πιέστε με ένα πιρούνι.
Συνεχίστε να το κάνετε μέχρι να χρησιμοποιηθεί όλη η ζύμη.
Αφήστε να καθίσουν για 1/2 ώρα αφού ολοκληρωθούν.
Ζεστάνετε το τηγάνι με το ελαιόλαδο (ελαφρώς λαδωμένο) και μαγειρέψτε μέχρι να χρυσίσουν.
Τοποθετήστε τα σε χαρτοπετσέτα για να απορροφήσει το πλεόνασμα λαδιού και έπειτα σε μια σχάρα να κρυώσουν.
Μπορεί να καταναλωθεί ζεστά ή κρύα.

Πικάντικη γέμιση κολοκύθας:

Συστατικά
2 μεγάλα καφέ κρεμμύδια
2 καρότα
κολοκύθα 500 γρ ή κολοκυθάκια
1/2 μάτσο φρέσκο ​​κρεμμυδάκια
Φρέσκο ​​μαϊντανό
Φρέσκια ​​μέντα (χρησιμοποίησα 1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένη μέντα)
αλάτι και το πιπέρι
Πιπέρι Cayenne (σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας)
1 κουταλάκι του γλυκού γλυκιά πάπρικα

Μέθοδος

Τρίψτε τα κρεμμύδια, τα καρότα και την κολοκύθα ή κολοκυθάκια στο χοντρό ενός τρίφτη.
Κόψτε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκόψτε το μαϊντανό και το μέντα.
Προσθέστε τα κρεμμύδια σε ένα μεγάλο τηγάνι με ελαιόλαδο και σοτάρετε σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά μέχρι  να αρχίσουν να καραμελώνουν.
Προσθέστε το καρότο και την κολοκύθα και συνεχίστε να σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν.
Προσθέστε τα κρεμμυδάκια, μαϊντανό και μέντα. Αλατοπίπερο, Γλυκιά πάπρικα
Πιπέρι Cayenne σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας
*** Επιπλέον αλεύρι απαιτείται όταν ζυμώνουμε και ανοιγουμε τη ζύμη.
*** Προσαρμογές μπορούν να γίνουν με τα συστατικά για να ταιριάζουν σε μεγαλύτερες ποσότητες.

Καλή Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΣιροπιαστό Ινδοκάρυδο
Επόμενο άρθροΗ Ιταλική Πίτσα Μαργαρίτα φούρνου