Πιτσάκια με πίτες

Απαραίτητα προϊόντα για 2 πιτες (17 cm )

Μαλακό βούτυρο – 20 γρ.
πρέζα σκόρδο σκόνη
Μαλακό τυρί – 50 γρ.
1 αυγό
κίτρινο τυρί – 50 γρ
Λίγες φέτες τηγανητό κολοκυθάκι ή ντομάτα φέτες (προαιρετικά)
ρίγανη
άνηθο

Εκτέλεση

Ριχνουμε στο βούτυρο το σκόρδο και το λιωνουμε με το πηρουνι να γίνει σαν κρέμα και αφήνουμε στην άκρη Μέσα στο τυρί ρίχνουμε το αυγό και ανακατευουμε με ένα πηρουνι να ενοποιηθούν πλήρως σε ένα μείγμα
Αλειφουμε τις πίτες με το βούτυρο από πάνω βάζουμε το τυρί με το αυγό τα κολοκυθάκια ένα θέλουμε ή ντομάτα σε φέτες και απο πάνω το τριμμένο κιτρινο τυρί. Πασπαλίζουμε με ρίγανη και άνηθο ξηρό.
Ψήνουμε μέχρι να λιωσει το τυρί και να πάρει ωράιο χρώμα

Καλή Απόλαυση

ΠΗΓΗ: Таня Ц. Димова

Προηγούμενο άρθροΑφράτα και νόστιμα ψωμάκια με κρέμα, είναι ιδανικά για ένα νόστιμο πρωινό!
Επόμενο άρθροΖυμαρικά με γαλοπούλα και μανιτάρια σε αρωματική κρεμώδη