Υλικά
350 βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
 250 γρ. άχνη ζάχαρη
 3 αυγά
 2 βανίλιες
 500 γρ. αλεύρι κοσκινισμένο
 400 γρ. κουβερτούρα
 200 γρ. τρούφα
 μαρμελάδα βερίκοκο

Εκτέλεση Συνταγής

1 Χτυπάμε το βούτυρο με την άχνη ζάχαρη και τις βανίλιες για 10 λεπτά, ρίχνουμε ένα ένα τα αυγά και στο τέλος το αλεύρι λίγο λίγο.
2 Βάζουμε το μείγμα σε κορνέ ζαχαροπλαστικής μεγάλη μύτη σε σχήμα αστεριού και σε ένα ταψί όπου έχουμε στρώσει λαδόκολλα, κάνουμε τα σχέδια που μας αρέσουν. Μακρόστενα, μισοφέγγαρα ή στρογγυλά.

3 Ψήνουμε για 12-15 λεπτά στους 170° C στις αντιστάσεις.
4 Μόλις κρυώσουν τα πτι φουρ, βάζουμε μαρμελάδα στην επίπεδη επιφάνεια και σκεπάζουμε με ένα ακόμη πτι φουρ έτσι ώστε να ενώνονται οι δύο επίπεδες επιφάνειες.
5 Λιώνουμε κουβερτούρα και βουτάμε την άκρη του πτι φουρ στη σοκολάτα και μετά στην τρούφα. Τα αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσουν και είναι έτοιμα.
Την βρήκαμε εδώ
Προηγούμενο άρθροΜοσχαράκι με πατάτες στον φούρνο
Επόμενο άρθροTo Kέικ Mελιού του Ακη