ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ:
6 αυγά,
2 βανίλιες,
ξύσμα ενός λεμονιού,
3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη,
1 κούπα σπορέλαιο,
2 κούπες γάλα,
1 κούπα καρύδα,
2 κούπες σιμιγδάλι χοντρό,
1 φακελάκι μπέικοιν πάουντερ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζουμε στο μπολ τα αυγά,της βανίλιες την ζάχαρη και το ξύσμα και ανακατεύουμε με.σύρμα 4 λεπτά.
Ρίχνουμε το σπορέλαιο και ανακατεύουμε με το σύρμα 2 λεπτα΄.
Συνεχίζουμε ρίχνουμε εναλλάξ γάλα,καρύδα και ανακατεύουμε με το σύρμα 2 λεπτά.
Συνεχίζουμε ρίχνουμε το σιμιγδάλι και το μπέικιν και ανακατεύουμε 2 λεπτά.
Τοποθετούμε το μείγμα σε καλά βουτυρωμένο ταψί και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς προθερμασμένο αντιστάσεις πάνω κάτω για.25 λεπτά φυσικά τον φούρνο.
Το αφήνουμε να κρυώσει.

ΣΙΡΟΠΙ:
Βράζουμε 4 κούπες νερό με 4 κούπες ζάχαρη και το μισό χυμό ενός λεμονιού για 4 λεπτά.
Σιροπιάζομαι κρύο γλυκό ζεστό σιρόπι.

ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ:
Βάζουμε.σε μια κατσαρολίτσα 2 αυγά,2 λεμόνια το ξάσμα και το χυμό τους,1 κουταλάκι του γλυκού κορν φλάουρ,μισή κούπα ζάχαρη,3 κουταλιές της σούπας βούτυρο τα ανακατεύουμε τοποθετούμε στην Φωτήλα και το βράζουμε στο χαμηλό ανακατεύοντας το.
Όταν το κατεβάσουμε το αφήνουμε λίγα λεπτά και το ρίχνουμε στο γλυκό μας!!!

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ Tzeni Tsanaktsidou‎ ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!

Προηγούμενο άρθρο21 κόλπα μαγειρικής, καθαρισμού και οργάνωσης της κουζίνας
Επόμενο άρθροΤυροκαυτερή !!!