Συστατικά

600 γραμμάρια ρεβίθια βρασμένα ή σε κονσέρβα
100 γραμμάρια φέτα φέτα τριμμένη
Για την σαλτσα:
1,5 κουταλιές της σούπας ταχίνι
3 κουταλιές ξίδι από κόκκινο κρασί
6 κουταλιές εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
1 μεσαίου μεγέθους σκελίδα σκόρδο
1/2 χυμό λεμονιού

Οδηγίες
Προσθέστε όλα τα συστατικά για την σάλτσα, μαζί με λίγο αλάτι και πιπέρι σε ένα μπλέντερ και ανακατέψτε μέχρι να σχηματιστεί ένα ομαλό κρεμώδες dressing.
Τοποθετήστε τα ρεβίθια σε ένα μπολ σαλάτας και ανακατέψτε  με τη τριμμένη φέτα και την σάλτσα.
Σερβίρετε με φρέσκα φύλλα μέντας από πάνω.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣταφιδοτσουρεκάκια εύκολα και γρήγορα!
Επόμενο άρθροΜηλοπιτάκια με αμυγδαλόπαστα…η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά