ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 
3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένο
220gr μανιτάρια, κομμένα σε φέτες 
650 gr σάλτσα ζυμαρικών (την αγαπημένη σας) 
110γρ φρέσκο ​​σπανάκι 
220γρ ριγκατόνι
220γρ ανθότυρο                                                                                     2 κσ τριμμένη παρμεζάνα 
1 φλιτζάνι μοτσαρέλα 
Αλάτι και πιπέρι 

ΟΔΗΓΙΕΣ
Βάλτε μία κατσαρόλα με νερό για να βράσετε τα ριγκατόνι μέχρι να μαλακώσουν. Στραγγίστε τα σε ένα σουρωτήρι και αφήστε το στην άκρη.
Οταν βράζουν τα ζυμαρικά, ξεκινήστε τη σάλτσα. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το σκόρδο σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε για περίπου ένα λεπτό σε μέτρια φωτιά ή μόλις το σκόρδο γίνει αρωματικό. Προσθέστε τα μανιτάρια σε φέτες, μία πρέζα αλατιού και πιπέρι και συνεχίστε να σοτάρετε μέχρι τα μανιτάρια να απελευθερώσουν όλη τους την υγρασία και να αρχίσουν να καφετίζουν στις άκρες (περίπου 5-7 λεπτά).
Προσθέστε τη σάλτσα στο τηγάνι. Ανακατέψτε τη σάλτσα καθώς θερμαίνεται, διαλύοντας τυχόν μαύρα στίγματα από το κάτω μέρος του τηγανιού. Αφού θερμανθεί η σάλτσα, προσθέστε το σπανάκι και συνεχίστε να ανακατεύετε και να μαγειρεύετε μέχρι να μαλακώσει το σπανάκι (περίπου 5 λεπτά περισσότερο).
Μόλις μαγειρευτούν και στραγγιστούν τα ριγκατόνια, ανακατέψτε τα στο τηγάνι με τη σάλτσα και τα λαχανικά και αφήστε τα όλα να μαγειρευτούν μαζί.
Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε μαζί το ανθότυρο, το παρμεζάνα και μια πρέζα αλάτι και πιπέρι. Προσθέστε το μίγμα στο τηγάνι, σε κουταλιές πάνω στην επιφάνεια. Ανακατώστε  απαλά το ανθότυρο με το ζυμαρικό, αφήνοντας όμως το μισά ζυμαρικά χωρίς να τα ανακατώσετε, έτσι υπάρχουν ακόμα κουταλιές απο το ανθότυρο μέσα στη σάλτσα και τα ζυμαρικά.
Πασπαλίζουμε με τριμμένη μοτσαρέλα πάνω από τα ζυμαρικά, τοποθετούμε ένα καπάκι στο τηγάνι και αφήνουμε να μαγειρευτεί σε μέτρια χαμηλά μέχρι να λιώσει το τυρί. Εάν θέλετε το τυρί να είναι λίγο καφέ, τοποθετήστε το κάτω από το γκριλ του φούρνου σας (χωρίς καπάκι) και προσέξτε μέχρι να πάρει λίγο χρώμα. Σερβίρετε ζεστό.

Credit to

Προηγούμενο άρθροΜπισκοτάκια Λεμονιού…σαν χιονόμπαλες
Επόμενο άρθροΞινή Κρέμα (sour cream)