Ριζότο με σπαράγγια και αρακά σαφράν.

Συστατικά:

400 γρ ρύζι γάλο για ριζότο
200 γρ μύτες από σπαράγγια αγρού
200 γρ νέο αρακά
1 φακελάκι σαφράν
80 γρ τυρί παρμεζάνα
80 γρ γκοργκοντζόλα
1 κσ βούτυρο
κρεμμύδι ψιλοκομμένο
αλάτι
έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
2 λίτρα ζωμό λαχανικών
Μαϊντανός

Εκτέλεση

Ετοιμάστε ένα ζωμό λαχανικών.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο με λάδι και βούτυρο, προσθέτουμε τα σπαράγγια και τον αρακά.
Φρυγανίζουμε το ρύζι, ανακατεύουμε συνεχώς και προσθέτουμε κατά διαστήματα μια κουτάλα ζωμό λαχανικών.
Όταν ψηθεί σχεδόν, προσθέτουμε τη γκοργκοντζόλα, το σαφράν και την παρμεζάνα, προσθέτουμε μια κουτάλα ζωμό για να γίνει κρεμώδης.
Σερβίρουμε με φρέσκο ​​μαϊντανό.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΜελιτζάνα στο φούρνο! Τα τρώτε ζεστά απευθείας από το ταψί ||| Σούπερ νόστιμο!!
Επόμενο άρθροΚρουασανάκια με τυρί και μαρμελάδα