Συστατικά

1 φύλλο ζύμης σφολιάτα (σε θερμοκρασία δωματίου)
3 κουταλιές της σούπας μουστάρδα Ντιζόν
85 gr ψιλοκομμένο προσούτο ή ότι άλλο σας αρέσει
Πιπέρι
 
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το φούρνο στους 200 ° C. Σε μία ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια, ξεδιπλώστε και ανοίξτε το ζυμάρι σε 30 x 40 εκ ορθογώνιο.
Απλώστε τη μουστάρδα από πάνω και, στη συνέχεια, από πάνω το προσούτο και πασπαλίζουμε με 1/2 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοκομμένο πιπέρι.

Ξεκινώντας με μία από τις μικρές πλευρές, τυλίξτε σε ένα κορμό. Κόψτε σε φέτες 1,5 εκ και μεταφέρετε σε ταψί στρωμένο με φύλλο ψησίματος, σε απόσταση τουλάχιστον 2,5 εκ μεταξύ τους.
Ψήνετε, γυρίζοντας τα στα μισά του ψησίματος μέχρι να ροδίσουν, 15 έως 18 λεπτά. Αφήστε το να κρυώσει εντελώς πριν το σερβίρισμα.

Προηγούμενο άρθροΚεφτεδάκια στο φούρνο με τυρί μοτσαρέλα
Επόμενο άρθροΑτζέμ Πυλάφι…είναι ιδιαίτερο και πανεύκολο