Ρολάκια κιμά με γραβιέρα και μπέικον

Υλικά

 1,5 κιλό χοιρινό κιμά
 150 γρ. ψωμί από την προηγούμενη μέρα
 300 ml γάλα χλιαρό
 2 κρεμμύδια
 4 σκελίδες σκόρδο
 3 αυγά
 ανθρακούχο νερό 3-4 κ.σ
 1 πρέζα αλάτι, πιπέρι και τσίλι για γεύση
 150 γρ. περίπου τυρί γραβιέρα
 300 γρ. μπέικον
 λάδι για τηγάνισμα

 Εκτέλεση

 Βάζουμε το ψωμί σ ένα μπολ και το μουλιάζουμε με το γάλα.Αλέθουμε τα κρεμμύδια και τα σκόρδα στο multi.
 Bάζουμε τον κιμά σ ένα μεγάλο μπολ και ρίχνουμε τα αλεσμένα κρεμμύδια σκόρδα ,αλάτι πιπέρι ,τσίλι,τ αυγά,το ανθρακούχο νερό και τέλος το ψωμί στραγγισμένο.
 Ζυμώνουμε πολύ καλά.Καλύπτουμε με διάφανη μεμβράνη και αφήνουμε να ξεκουραστεί για 3-4 ώρες.
 Βρέχουμε τα χέρια μας παίρνουμε μια ποσότητα απ τον κιμά όσο ένα μπιφτέκι ,την πλάθουμε την ανοίγουμε με τα δάχτυλα και βάζουμε στο κέντρο ένα κομματάκι τυρί.
 Κλείνουμε καλά.Συνεχίζουμε έτσι με όλο τον κιμά.Βάζουμε λάδι στο τηγάνι και μόλις ζεσταθεί τηγανίζουμε και απ τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν.
 Τ αφαιρούμε απ το τηγάνι και τα τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί.
 Μόλις κρυώσουν τα τυλίγουμε ένα ένα με την λωρίδα του μπέικον, τα βάζουμε σε ταψί στο οποίο έχουμε βάλει αντικολλητικό χαρτί.
 Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 180° για 30-40 λεπτά.
 Καλή επιτυχία!!!!!
Προηγούμενο άρθροΠαϊδάκια κοτόπουλου με σάλτσα σόγιας, κέτσαπ και μέλι
Επόμενο άρθροΒάρκες κολοκυθάκια με κιμά και κίτρινο τυρί στη φριτέζα!