Ρολό κιμά γεμιστό

Ρολό κιμά γεμιστό με μορταδέλα ψητές κόκκινες πιπεριές και κασέρι, με πατάτες και πιπεριές ψημένες στο φούρνο

Το ετοίμασα ως εξής

700 γρ. ανάμεικτος κιμάς 60% μοσχαρίσιος και 40% χοιρινός
Αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, άφθονη ρίγανη, περίπου 1 κουταλιά της σούπας
5 κουταλιές της σούπας φρυγανιά
2 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάνα
2 αυγά
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 κομμάτι κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

Για τη γέμιση
3 ψητές κόκκινες πιπεριές που αγοράστηκαν φυσικά
4 φέτες μορταδέλα
150 γρ. τυρί κασερι
5 πατάτες κομμένες σε φέτες
5 ολόκληρες σκελίδες σκόρδο
3 κλωνάρια φρέσκο δεντρολίβανο
3 φύλλα φρέσκου φασκόμηλου
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη

Εκτέλεση

Τα βάζετε όλα τ υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύετε καλά, στη συνέχεια απλώνετε το ρολό με τα χέρια σας πάνω στη διάφανη μεμβράνη,

το γεμίζετε όπως στη φωτογραφία, το τυλίγετε και το βάζετε σε λαδόκολλα κλειστό σαν καραμέλα με τα μπαχαρικά του όπως στη φωτογραφία,

αλλιώς θα χυθούν όλα έξω, επίσης όταν βγει το νερό του είναι καλύτερα να μην πάει πάνω στις πατάτες, μάλιστα ήθελα να το μαγειρέψω χωρίς αυτό αλλά μετά άλλαξα γνώμη😁

Βάζετε το ρολό στο ταψι προσθέτετε τις πατάτες το πιπέρι το αλάτι το δεντρολίβανο το λάδι και ψήνετε στους 180° μέχρι να ροδίσουν οι πατάτες περίπου 45min

ΠΗΓΗLe Meravigliose Ricette di Ana
Προηγούμενο άρθροΚέικ καρύδας και σοκολάτας
Επόμενο άρθροΚιμαδόπιτα με έτοιμο φύλλο